Eco Resort Inn

R

Beoordeeld met een 7,8

Paramaribo

Eco Resort Inn

Een rustige plek midden in Paramaribo om heerlijk te ontspannen… Klinkt goed toch? Eco Resort Inn ligt in een tropische tuin en heeft heerlijke faciliteiten. Een vakantie dit resort staat voor een goede service & een ontspannen periode.

Kamers & Verblijf Eco Resort Inn

Eco Resort Inn heeft de keuze uit twee verschillende kamers. Deze kamers zijn de ‘Rivierzijde’ kamer en de ‘Standard’ kamer. De Rivierzijde kamer heeft het zicht over de rivier, enkele keukenfaciliteiten, gratis WiFi en airco. De Standard kamer heeft de beschikking over een balkon en alle faciliteiten die de Rivierzijde kamer ook heeft.

Eco Resort Inn

Je kunt bij Eco Resort Inn niet verblijven op basis van all inclusive, maar wel op basis van ontbijt + logies. Je krijg iedere ochtend een heerlijk ontbijtje om de dag goed te beginnen. Daarnaast heeft Eco Resort Inn ook top faciliteiten voor een fijn verblijf!

Eten & Drinken Eco Resort Inn

Eco Resort Inn heeft de beschikking over twee restaurants en twee bars. Hier ontbijten jullie elke ochtend, en daarnaast kun je hier ook elke dag heerlijk lunchen en dineren. 

Sport & Ontspanning Eco Resort Inn

Bij dit hotel is ontspannen geen probleem… Ontspan en geniet van het lekkere weer aan het zonneterras en in het zwembad!

Locatie Eco Resort Inn

Eco Resort Inn ligt direct aan de Suriname Rivier en op loopafstand van veel historische bezienswaardigheden. Daarnaast lopen jullie vanuit het hotel gemakkelijk het gezellige centrum van Paramaribo in.

Reviews & Beoordelingen Eco Resort Inn

In de reviews kun je lezen dat de gasten een fantastisch verblijf hebben gehad bij Eco Resort Inn. Het ontbijt was zeer goed, er werken aardige mensen en de ligging van het resort is perfect. Daarnaast zijn de faciliteiten goed en schoon en werkt de WiFi perfect!

Eco Resort Inn