Suriname visum

Suriname visum

 

Wanneer je naar Suriname reist heb je een paspoort nodig. Er wordt geadviseerd dat je paspoort minimaal nog zes maanden geldig is. Het kan namelijk voor komen dat een bestemming een geldigheid handhaven. Voor je verblijf in Suriname heb je een toeristenkaart nodig.

Voor meer informatie over de geldigheidsduur van je paspoort en meer informatie over visa in Suriname kun je contact opnemen met de ambassade van Suriname in Den Haag.